Oferir un servei proper i de qualitat, és el nostre valor principal. D’això és el que fa que els nostres clients confiïn en nosaltres, treballant amb una estructura fàcil i gens complexa i centrant-nos només en el territori català.

Socorrisme Aquàtic

Gestionem el servei de salvament i socorrisme a piscines de titularitat pública o privada, platges, parcs aquàtics i zones d’aigües. Equipem al nostre personal amb l’uniforme i els recursos materials necessaris per realitzar aquesta tasca amb garanties i seguretat.

Formació

Estem acreditats per la Direcció General de Planificació i Recerca en Salut de la Generalitat de Catalunya per impartir formació en DEA (Desfibril·lador extern automàtic) així com els seus reciclatges. Els cursos els impartim a les nostres instal·lacions o a les instal·lacions dels clients en cas de ser de grup.

Gestio d'Instal·lacions

Ens encarreguem de la gestió integral de l’equipament esportiu. Des de la planificació d’activitats, la coordinació, la contractació de personal, la gestió econòmica, publicitat, etc..

Tècnics Esportius

Gestió de la sala de fitness, realitzem activitats dirigides i programes d’entrenament generals i personals.

Personal Auxiliar

Ens encarreguem de la recepció, el control, la neteja i el manteniment de la instal.lació.

Subministres Industrials i lúdics per a Piscines

Disposem de producte químic per al tractament d’aigües de piscines i subministrem material industrial per a aquestes. També disposem de material lúdic i d’entrenament.

Cardioprotecció

Un Desfibril·lador Extern automàtic (DEA), és un aparell electrònic portàtil que diagnostica i tracta l’aturada cardiorespiratòria. La importància d’instal·lar un aparell d’aquest tipus en instal·lacions esportives on es concentra important volum de persones, és fruit de que a Espanya hi ha unes 100 aturades cardiorespiratòries al dia. Cada vegada son més els hotels, càmpings, cinemes, teatres, insta·lacions esportives i altres equipaments les que opten per instal·lar un aparell d’aquestes característiques.

 

Informa’t del nostre servei de cardioprotecció. Nosaltres t’informarem sobre la compra d’aquest equips, el seu ús, la formació i el manteniment.

dea-samaritanp500

Galeria d’imatges